За нас

Фирмата ни е създадена през 1990 година. Дейността си започнахме с продажба на китайски и руски трактори, резервни части за тях, прикачен инвентар и сервиз на земеделска техника.

Разполагаме с търговски комплекс в гр. Пловдив, собствена складова база и ремонтна работилница в гр. Съединение (на 20 км северозападно от Пловдив) и с. Драгомир.
От 2003 година сме официален вносител на китайски трактори с марката DongFengс мощност от 20 до 40 к.с.

През годините се утвърдихме като една от водещите фирми в продажбата на трактори за малки и средни стопанства.

Внасяме и поддържаме богата наличност на оригинални резервни части за китайски трактори и за руски трактори Т25 (Владимировец).

От февруари 2010 година сме представители за Пловдив и Пазарджик на „Европарт България” и вече предлагаме резервни части за европейски и американски инвентар, трактори и комбайни с марката ORGAtop на немската фирма Menke.
Извършваме гаранционен и извънгаранционен сервиз на земеделска техника. Продажбата на всеки трактор означава за нас отговорност към клиента. Затова сме изградили сервиз, който се състои от компетентни специалисти.
От 1993 година се занимаваме и със земеделско производство, като отглеждаме пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, кориандър, рапица, сорго, тритикале в землищата на гр. Съединение, с. Найден Герово и с. Драгомир, Пловдивска област. Към момента обработваме 13 000 дка земеделска земя – собствена и наета.